Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
CYG Magprest Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Momeala rodenticida parafina fluorescent 10kg/cutie Muskil
349 lei
Brand
Muskil
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Momeala rodenticida sub forma de blocuri de parafina de 20 g gata pregatita.

Substante active:

Bromadiolone pur (Nr. CAS 28772-56-7, Nr. CE 249-205-9) 0,0025% (= 0,025 g/kg).
Difenacoum pur (Nr. CAS 56073-07-5, Nr. CE 259-978-4) 0,0025% (= 0,025 g/kg).
Alte ingrediente: Co-formulanti si substante apetisante pana la 100%.

CARACTERISTICI:

MUSKIL BLOCURI CERATE FLUO-NP este o momeala bi-componenta gata pregatita, sub forma de blocuri, de dimensiune 20 g, ce contine combinatia brevetata a doua ingrediente active de generatia a doua, difenacoum si bromadiolone, pentru combaterea soarecilor de casa (Mus musculus) si sobolanilor cenusii (Rattus norvegicus).
MUSKIL BLOCURI CERATE FLUO-NP este eficient impotriva soarecilor si sobolanilor dupa o singura ingerare. Moartea rozatoarelor se produce dupa cateva zile (3-5) de la ingerare fara a trezi suspiciuni altor membrii ai coloniei asupra momelii. Produsul este eficient impotriva organismelor tinta tinere si adulte. Combinatia patentata a celor 2 ingrediente active (Bromadiolone si Difenacoum) face MUSKIL BLOCURI CERATE FLUO NP eficient chiar si impotriva rozatoarelor rezistente la multiple ingerari de aniticoagulante;
Blocul are o gaura longitudinala pentru fixarea acestuia in statiile momeala, iar continutul sau de parafina face momeala rezistenta, in mod special, in conditii umede.
MUSKIL BLOCURI CERATE este formulat cu tehnologia FLUO-NP, bazata pe inserarea de culori fluorescente ce fac momeala usor de vizualizat la iluminarea cu lumina ultravioleta. Aceasta tehnologie incurajeaza de asemenea monitorizarea consumului de momeala pentru a inlocui prompt momelile consumate. In plus, dupa ingerare, culorile fluorescente fac fecalele rozatoarelor sa lumineze sub lumina ultravioleta, facilitand identificarea specilor tinta, cartografierea
activitatii rozatoarelor (atat prezenta cat si miscari) si studiul privind performantele tratamentului.
Formula MUSKIL BLOCURI CERATE FLUO-NP contine un amestec bine echilibrat de componente de origine alimentara, atractiv pentru rozatoare, si un agent respingator (Denatonium Benzoate 0,001%) pentru a preveni consumul de catre oameni.

INDICAŢII DE UTILIZARE:

Ariile de utilizare: MUSKIL BLOCURI CERATE FLUO NP poate fi utilizat pentru controlul infestarii cu soareci si sobolani in interiorul si in jurul cladirilor (exemplu: case, spitale, grajduri, depozite, industrii alimentare, etc.).
Soareci: Infestare puternica - pana la 50 g, in statii de intoxicare sau puncte momeala acoperite, la fiecare 2m. Infestare usoara - pana la 50 g, in statii de intoxicare sau puncte momeala acoperite, la fiecare 5m.
Sobolani: Infestare puternica - pana la 100 g, in statii de intoxicare sau puncte momeala acoperite, la fiecare 5m. Infestare usoara - pana la 100 g, in statii de intoxicare sau puncte momeala acoperite, la fiecare 10m.

Prezentare: cutii de 10kg.
Din Gura in Gura